понеділок, 21 вересня 2015 р.

ЗАВДАННЯ УЧАСНИКАМ ВЕБ-КВЕСТУ

Всі знають, що таке шкільна педрада ...
Кожен керівник і шкільний учитель добре знає, наскільки нецікавим може бути цей захід, на який змушений збиратися весь педагогічний колектив школи. Але якщо з "вимушеної необхідності" педрада стає одним з найбільш очікуваних подій шкільного життя, то відбувається диво ...
Секрет успішної педради простий. Ніхто (ні дитина, ні дорослий) не любить сидіти і слухати, а любить робити що-небудь сам. На засіданні педагогічної ради педагоги прагнуть розповідати, ділитися досвідом, брати активну участь у засіданні.  Необхідно відходити від застарілих форм проведення педради з  монологами директора біля дошки, коли на засіданнях по сотому разу говоряться вже відомі всім речі.
            Мета веб-квесту:
-       дізнатися про історію створення педагогічної ради;
-       розглянути шляхи удосконалення роботи педради навчального закладу;
-       розкрити її роль у системі управління школою;
-       розширити знання про інноваційні форми проведення педрад;
-       навчити ефективно використовувати ІТ для вирішення професійних завдань (у т.ч. для пошуку необхідної інформації, оформлення результатів роботи у вигляді комп'ютерних презентацій).
Завдання учасникам веб-квесту
Шановні заступники! Веб-квест з проблеми «Педрада – найбільш очікувана подія шкільного життя» буде організований у вигляді подорожі країною Школознавства. Розроблено карту подорожі, де запропоновано 4 зупинки: Історична, Законодавча, Технологічна, Практична. Подорож буде відбуватися за технологією 7х7х7х7, тобто, на виконання завдання кожної із зупинок у вас буде 7 днів.  18 вересня 2015 року, на засіданні постійнодіючого семінару ви були об’єднанні у 4 групи (див. мітку "Формування груп"). Результати свого дослідження ви оформляєте у вигляді групових презентацій та надсилаєте до методичного кабінету (rmkvohayvoron@ukr.net) відповідно до встановлених термінів:
Зупинка 1. Історична – до 28 вересня 2015 року
Зупинка 2.  Законодавча – до 5 жовтня 2015 року
Зупинка 3. Технологічна – до 12 жовтня 2015 року
Зупинка 4. Практична – до 19 жовтня 2015 року.
         Результати вашої роботи будуть оцінюватися (див. мітку "Критерії оцінювання") і 20 жовтня будуть визначені переможці веб-квесту. Кожен учасник квесту отримає сертифікат, який засвідчить вашу участь у даному заході.
         Зверніть увагу! Підготовлено список Інтернет-ресурсів, які ви можете використати для підготовки результатів завдань (див. мітку "Інтернет-ресурси")
         Термін проведення веб-квесту: з 21 вересня до 20 жовтня 2015 року.
         До роботи! Подорож починається! 






Немає коментарів:

Дописати коментар